Underlätta din livsstil genom att hyra kontor

Balans mellan arbete och privatliv är en förutsättning för att ha en tillfredsställande livsstil. Det innebär helt enkelt att du anpassar din tid för ditt professionella och personliga liv. Många kan vid första anblick tänka att det bästa är att arbeta så många timmar som möjligt för att uppnå maximal produktivitet. Dock visar forskning att produktivitet och lönsamhet är korrelerat med anställdas välbefinnande och en hälsosam balans mellan arbete och privatliv.

 

Uppnå balans genom att hyra ett kontor med bra läge

Ett steg till att uppnå balans är att hyra ett elegant och professionellt kontor. Du hittar många lediga kontor att hyra via Workaround som är den ledande förmedlingstjänsten för kontor i Sverige. Fördelen med Workaround är att deras tjänst är kostnadsfri och bevisligen fungerar då de gjort över 1000 framgångsrika förmedlingar.

För bara 4500 kronor i månaden kan du hyra ett flexibelt kontor med 10 platser på Vasagatan i Stockholm. Dess centrala läge med närhet till både tåg och flygplats gör det idealiskt för att balansera arbete och privatliv. I själva verket är goda kommunikationer nyckeln till att underlätta de anställdas livsstil i företaget. Därför är det här kontoret så bra då det endast är ett stenkast till Stockholm Centralstation och Cityterminalen där du enkelt reser med buss, pendeltåg eller tunnelbana. Härnäst kommer du att få ytterligare tips på hur du hittar en balans mellan arbete och privatliv.

3 tips på hur du hittar balans

  • 1. Planera din tid – Ett sätt att uppnå ett balanserat liv är att göra en tidslogg över vad du gör veckovis, allt från arbetsrelaterade aktiviteter till fritidsaktiviteter. Det här ger dig en överblick på hur du fördelar tiden och vilka förbättringar du kan göra.
  • 2. Rangordna dina aktiviteter och uppgifter – Lägg ner lite tid på att reflektera över vilka saker som är viktiga för dig och rangordna dessa, såväl på kontoret som på fritiden. Analysera sedan hur mycket tid du spenderar på varje aktivitet och se om du kan optimera din tidsfördelning. Spendera mest tid på det viktigaste och så lite tid som möjligt på det mindre viktiga.
  • 3. Gör ett schema – Ett konkret schema som du har framför dig kan göra en otrolig skillnad, oavsett om det är digitalt via en applikation eller på ett anteckningsblock. Spendera en liten stund varje morgon eller innan läggdags på kvällen för att planera den kommande dagen.